El Club San Rafael rep el Premi Civisme Jaume Ciurana 2014

Martes, 04 de Noviembre de 2014 13:23
Imprimir PDF

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha presidit el lliurament dels Premis de Civisme 2014. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament convoca anualment aquests guardons que tenen per objectiu la promoció del civisme en la societat catalana des de diversos àmbits d’actuació.

En aquesta XXVIII edició del Premi Jaume Ciurana, celebrada ahir dia 3 de novembre, el Club San Rafael va ser premiat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària en la modalitat del 28è Premi  Jaume Ciurana per  l'actuació cívica juvenil en favor de les persones.

 

Aquests premis distingeixen els grups de joves que hagin realitzat una acció cívica meritòria, voluntària i gratuïta, en algun indret de Catalunya. El jurat dels premis, presidit pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa, ha comptat amb la participació de la vídua de Jaume Ciurana, Dolors Llevadot; el subdirector general de Joventut, Manel Ros, i els representants del Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, Manuel Subirà i Jordi Costa.

Aquest premi és el reconeixement que atorga el Departament de Benestar Social i Família, a l'emblemàtic curset d'estiu de natació que es porta fent des de fa 25  anys a la piscina de l' Hospital de Sant Rafael. I que gràcies a la cessió de la instal·lació que fa la Comunitat de Germanes Hospitalàries, conjuntament amb  la implicació del voluntariat, a qui va dirigit aquest reconeixement, fa possible dur a terme aquesta actuació dirigida a persones amb una discapacitat.

Aquesta distinció és per nosaltres un motiu d'orgull i alegria, que volem compartir amb tots vosaltres.

 

Última actualización el Jueves, 12 de Febrero de 2015 11:30

Facebook

Hazte facebook fan

Twitter