Crònica torneig Open Zaragoza

Miércoles, 10 de Junio de 2015 19:50
Imprimir PDF
Crónica del torneig Open de Saragossa que ens fa arribar el Siscu (Francesc Prat) esportista del Club San Rafael de tennis en cadira de rodes
 

Crònica torneig Open Zaragoza

Nom del torneig: III TORNEO NACIONAL CESTE EL OLIVAR 2015

Organitzador: Club El Olivar

Dates: 29 al 31 de Maig

Localitat: Zaragoza, Aragó

Jugadors inscrits: 9                                         Posició d’entrada a llista: 5

 

1a RONDA individual                                  1/4                  Rival: Juanjo Rodriguez

Partit contra el número(6) del ranking i CP#1 del torneig amb molt intercanvi de cops, molt sòlid al fons de pista, i a punt de donar la sorpresa al primer set per acabar perdent 4-6, 2-6 bones sensacions al servei i al piloteig, aconseguint molts punts de fons tant de drive com al revés i molt atent a les deixades que acostuma a jugar el Juanjo.

 

1a RONDA consolació individual            SF                    Rival: Juanjo Gòmez

Partit contra Juanjo Gòmez (44), Aragó. Guanyant 6-2, 6-1 sense massa partit que va estar dominat per el fort vent a ratxes de nord i de oest que feia molt difícil mantenir el servei per ambdós cantons.

 

2a RONDA consolació individual            Final                Rival: Raúl Moreno

Partit contra Raúl Moreno (44), Castella Lleó. Partit amb males sensacions al primer servei i al cop de dretes, havent de jugar molt al segon servei i amb moltes errades no forçades, i incapaç d’abstreure’m d’estar jugant una final ni de recuperar la confiança als meus cops. Amb tot el partit va evolucionar molt igualat al marcador on es va arribar al tercer set que es va resoldre amb un Super Tie Break a 10 punts a favor del rival. 3-6, 6-4, 7-10

 

1a RONDA dobles                                        1/4                  Rivals: J.Coronado (12)/V.Marcen(13)

Jugant amb el company d’entrenament Pablo Martínez, jugant un partit molt sòlid i cobrint molt bé la mancança de mobilitat del Pablo que jugava a la dreta del camp, perdent el partit per un 3-6, 4-6 contra la parella que va acabar guanyant el torneig. Molt bona cobertura de la dreta del Pablo, bona construcció del joc des del fons, aprofitant la meva mobilitat per tallar algunes jugades de pressió al Pablo que a més es va desenvolupar molt bé entrant a pista per fer algunes volees guanyadores. Partit molt complert d’ambdós jugadors.

 

Continuen les bones sensacions de joc en global, una mica menys eficaç que al torneig anterior a Huesca sobretot al primer servei. Cal aprendre a superar la pressió dels partits clau, com a la final de consolació on no vaig aconseguir de desenvolupar el joc dels últims partits jugats tant a Zaragoza com a Huesca.

Actualització Ranking:       ITF: 271 (47 punts)             Nacional: 14 (313 punts)

Propera parada:                  Open Cagnes Sur Mer (França)             ITF FUTURES Series

Última actualización el Miércoles, 10 de Junio de 2015 20:00

Facebook

Hazte facebook fan

Twitter